Gıda makinalarında ihtiyaç hijyen ve verimlilik

Dirmak, 100 litreden 350 litreye kadar makinalarını genişletip hız verimliliğin artmasıyla birlikte hijyeni koruyan makina tasarımıyla öne çıkıyor.

Gıda makinalarında ihtiyaç hijyen ve verimlilik
Endütri 4.0

Gıda sektörü üretim ekipmanlarında hijyen ve tam verimlilik en önemli noktaların başında geliyor.

Fabrikalarda gıdaların işlenmesi ve makinalarının temiz tutulması için sürdürebilirlik sağlamak gıda kontrollerinin düzenli bir biçimde yapılmasından geçiyor.

Endüstriyel mutfak ekipmanları üreten Dirmak insan sağlığının öneminde güvenirlilik ile öne çıkmayı başarıyor. Gıda hazırlama makinaları tasarlayıp üreterek ve ihraç ederek sürdürebilirliği sağlamaya devam eden Dirmak, 100 litreden 350 litreye kadar makinalarını genişletip hız verimliliğin artmasıyla birlikte hijyeni koruyan makina tasarımıyla kendi kulvarında yerini koruyor.

Uluslararası pazarlarda geniş ürün yelpazesiyle 28 yıldır sürekliliği sağlayan Dirmak; askeri tesisler, oteller, restoranlar, factoy mutfaklar, hastaneler, hamur işleri gibi kurumlar için churros makinaları üretimi sağlıyor. Aynı zamanda fırınlar ve birçok amaç içinde mutfak ekipmanları üretip tedariklerini gerçekleştiren Dirmak, tam verimlilik hız ve hijyen konusunda gıda firmalarının tercih sebebi haline geliyor.

Endüstri 4.0
YORUM EKLE

Endütri 4.0

ST Endüstri Radyo

Dergiler
Partnerler