Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği ya da kısa adıyla ENOSAD bünyesinde kurulan Genç ENOSAD yapılanması ilk toplantısını gerçekleştirdi.

HKTM'NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HKTM Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi A.Ş. ev sahipliğinde 9 Ekim 2021 tarihinde düzenlenen toplantı, firmanın Gebze’de bulunan çevre dostu fabrikasında yapıldı ve toplantıya ENOSAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle Genç ENOSAD ekibinde yer alacak isimler katılım sağladı.

YENİ OLUŞUM İLE NELER AMAÇLANIYOR?

ENOSAD bünyesinde yapılandırılması hedeflenen "Genç ENOSAD" oluşumuyla, tecrübeli sanayiciler ile yenilikçi bakış açısına sahip genç nesil bir araya getirilerek derneğin geleceğe dönük yapılandırılması ve vizyonunun daha da zenginleştirilmesi amaçlanıyor. 

ENOSAD Yönetim Kurulu’nun katılımları ile desteklediği toplantı kapsamında, deneyim sahibi sanayicilerin genç nesil ile bilgi birikimi ve vizyonlarının paylaşımı, üniversiteler ile ilişkiler ve iş birliklerinin geliştirilmesi, tersine mentörlük ve dijital dönüşüm başta olmak üzere birçok farklı başlıkta iş birliği alanları belirlendi.

Oluşuma yönelik devam eden toplantılar sonrasında yol haritası belirlenecek.

"TÜRKİYE YÜKSEK TEKNOLOJİ EŞİĞİNDE DURUYOR" "TÜRKİYE YÜKSEK TEKNOLOJİ EŞİĞİNDE DURUYOR"