Enerji tasarrufu, çevre dostu ve güncel güvenlik gereksinimlerini  sağlayan çeşitli cihazlar, rekabetçi yönünü geliştirmek isteyen firmalara uzaktan bağlantı ve sahaya direkt müdahale özelliği sunuyor. Gefran, en basitten en karmaşık yüklere uzanan geniş bir yelpazede enerji düzenlemesini sağlıyor.

Endüstri 4.0 akıllı makinalar demektir ve yeni fabrika konseptini, gelişmiş ve mükemmeliyete yakın makinalaşmanın ötesine taşımaktır. Bu yüzden akıllı fabrika fikri, tedarik zincirinden başlayıp üretime kadar devam eder. 

Gereken bilgiler otomasyon elemanlarınca sağlanır ve 4.0 çatısı altında sentezlenip firmanın geliştirmeyi hedeflenir.

Gefran yeni fabrika vizyonunda bu devremin temel direkleri olan; erişim, bilgi alabilme, süreç takibi ve sistemsel arıza raporları gibi alanlarda çözümler sunmaktadır.

Enerji tasarrufu sağlayan, çevre dostu ve güncel güvenlik gereksinimlerini  sağlayan çeşitli cihazlar, rekabetçi yönünü geliştirmek isteyen firmalara uzaktan bağlantı ve sahaya direkt müdahale özelliği sağlamaktadır.

Sürücüler, sensörler, otomasyon panelleri, kontrol cihazları ve güç kontrol üniteleri; üretim verimliliğini arttırır, firmanın sistemiyle entegre çalışıp enerji tüketimini aşağıya çeker, önhazırlık sürelini düşürür, bakım zamanlarını öngörerek makinaların kapalı kalma süresini azaltır.

Teknoloji ve yenilikçilik Gefran ürün gruplarına değer katıyor. Her zaman piyasa ihtiyaçlarını ve makina üreticilerini düşünerek Ar-Ge teknolojilerinde ilerleyip endüstriyel kontrol üzerine kaliteli çözümler ortaya koyuyor.

Gefran, en basitten en karmaşık yüklere uzanan geniş bir yelpazede enerji düzenlemesini sağlıyor. Isıl işlem sektöründe, sanayi ve laboratuvar fırınlarında, dökümhanelerde, plastik sektöründe, flekso baskı makinalarında,   cam işleme tesislerinde ve ısı sıcaklık güç kontrolünün gerektiği her uygulamada yer alabilmektedir.

GÜÇ KONTROL CİHAZLARININ GÖZE ÇARPAN ÖZELLİKLERİ;

- Farklı voltaj aralıklarında (90VAC ile 690VAC) ve 600A'e kadar yüksek amper sınıflarında başarıyla kullanım.

- Patentli elektronik sigorta teknolojisi sayesinde, hızlı sigorta kullanmaksızın mükemmel koruma.

- Bakım kolaylığı, sigorta değişimine gerek kalmadığı için zaman tasarrufu ve üretim devamlılığı.

- Desteklediği farklı haberleşme protokolleri (Modbus RTU/TCP, Profibus, Profinet, Ethercat, Ethernet IP ve Canopen) sayesinde mevcut veya yeni  ERP/otomasyon sistemlerine kolay entegrasyon.

- Uzaktan müdahale, izleme ve kaydetme özellikleri ile sürdürülebilir kalite, verimlilik ve enerji tasarrufu.

şeklindedir ve 50 yılı aşkın sürenin getirdiği tecrübe ile müşterilere özel çözümlerle yardımcı olmaktadır.