SUNUMLAR YAPILDI, STRATEJİ PAYLAŞILDI

Toplantı, Gedik Piliç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Gedik'in konuşmasıyla başladı. Yağız Gedik, 2021 yılında tüketicilerle buluşmak adına yıl içerisinde neler yapıldığını anlatan iletişim stratejisi sunumunu paylaştı.

Yağız Gedik'in ardından Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Mehmet Akan, "Broilerlerde Perfomans Artışı" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Broiler Üretim Müdürü Uzman Mikrobiyolog Nurullah Sayın'ın "Performans Verileri ve Büyüme Hedefleri" konulu sunumu ile toplantı tamamlandı.

TEZMAKSAN'IN CUBEBOX İHRACATI 36 ÜLKEYE ULAŞTI TEZMAKSAN'IN CUBEBOX İHRACATI 36 ÜLKEYE ULAŞTI

AR-GE MERKEZİ BELGESİNİ BAKAN VARANK'TAN ALDI

Öte yandan Gedik Piliç, 8’inci Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi’ne Ar-Ge merkezi adına katılım sağlayarak Ar-Ge merkezi belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın elinden teslim aldı.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Performans Endeksi 2020 yılı sonuçları ile 2019 yılı sonrası Ar-Ge merkezi olarak kabul edilen şirketlerin açıklandığı “8’inci Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi” 12 Kasım 2021 Cuma günü Bilişim Vadisi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.