Halıcı Group’un sunduğu anahtar teslim otomasyon projeleri, farklı noktalardan farklı hizmetler almak zorunda kalan firmaların işini kolaylaştırıyor.

Otomasyon alanına giren bütün komponentler ile hizmet veren sayılı firmalardan biri olan Halıcı Group, otomasyon kapsamında pano imalatı, PLC yazılımı, projelendirme, SCADA sistemi gibi çok farklı alanlarda çözüm sunuyor. 

Pano için farklı bir firma, yazılım için farklı bir otomasyon firması gibi çok çeşitli yerlerden alınan hizmet ve ürünler yerine hepsini tek noktadan anahtar teslimi proje olarak almak firmaların işini kolaylaştırıyor.

ENDÜSTRİ 4.0 ÇÖZÜMLERİ İÇİN AR-GE YAPIYOR

ABB’nin önemli partnerlerinden birisi olan Halıcı Elektronik, ABB ürünlerini hem pazara sunmakta hem de mühendislik ve projelendirme hizmetlerini yapmaktadır.

Endüstri 4.0 çözümleri için bilişim firmaları ile Ar-Ge çalışmaları yapan firma, üreticilere ileri teknoloji anlamında katkıda bulunuyor.

Şirket, kurduğu kesintisiz ve verimli çalışan sistemler için 7/24 teknik destek hizmetleri veriyor.

25 yıllık deneyimiyle 500’ün üzerinde tamamlanmış projeye imza atmış olan Halıcı Group, İstanbul Merkez’in dışında Bursa, İzmir ve Ankara şubeleriyle hizmet veriyor.