Dostel Otomasyon Teknik Satış Mühendisi Elektrik Elektronik Mühendisi Ebrar Tanık, "Kayseri’deki bir üretici için A2 servo grubu, DVPSE serisi PLC, C2000 sürücü ve EL serisi sürücülerle fırın camlarına baskı uygulaması yaparak, müşterimize ekonomik ve kaliteli bir çözüm sunduk." ifadelerini kullandı.   

KAYNAK OTOMASYONUNDA DİKKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ PAYLAŞTI KAYNAK OTOMASYONUNDA DİKKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ PAYLAŞTI

Gelecek yılki hedeflerini daha çok imalatçıya ulaşıp çözüm üretmek ve kendi robotunu yapmak isteyen veya robotu direkt almak isteyen firmalar için yeni ürünlerle daha efektif hizmet vermek olarak nitelendiren Tanık, özellikle ürün gamına eklenecek dört farklı üründen bahsetti. 

Katılım sağladığınız Robot Yatırımları Zirvesi’ni değerlendirebilir misiniz? Zirve, beklentilerinizi karşıladı mı? Özellikle hangi ürün ve çözümlerinize talep oldu? 

Son dönemde sunduğunuz ürünlerle ilgili hangi sektörlerden talep alıyorsunuz? Son dönem projelerinizden birini, sunduğunuz çözüm ve sağladığınız fayda ekseninde anlatır mısınız?

Delta; servo sürücüleri, AC sürücüleri, PLC, HMI gruplarından tanınan bir markaydı zaten. Artık robotik sektöründe de bazı atılımlarımız var. Polonya’da, Tayvan’daki fabrikalarımızda robotik üretimler yapılıyor, daha doğrusu üretimlerimizi robotikle yapıyoruz. Buradaki tecrübelerimizi şimdi sektöre sunmaya çalışıyoruz. Son dönemdeki projelerimizden birinden bahsetmek gerekirse; Kayseri’de yaptığımız cam baskı hattı. Fırın camlarına baskı yapan bir proses yaptık. (Gizlilik anlaşmalarımız olduğundan detay paylaşamıyorum) A2 servo grubumuz, DVPSE serisi PLC, C2000 sürücü ve EL serisi sürücülerle bu prosesi yapıp müşterimize ekonomik ve kaliteli bir çözüm sunduk.   

Şirket olarak, 2022 yılı hedef ve projeksiyonlarınızı öğrenebilir miyiz? Müşterilerinize ne tür ürün ve çözümleriniz ile destek olmayı planlıyorsunuz?