PLC Merkezi, 21-25 Ekim tarihlerinde İzmir’de düzenleyeceği İleri Seviye S7-1200 PLC ve TIA Portal eğitiminde, katılımcılara Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu turu hediye ediyor. 

Satış, tamir, mühendislik çalışmalarının yanı sıra gerçekleştirdiği kurumsal ve bireysel eğitimlere tüm hızıyla devam eden firma, İzmir’deki eğitimde HMI panel kullanımı, Modbus, Profibus, Profinet haberleşmeleri, PID kontrol, Enkoder uygulamaları, Analog-Dijital I/O gibi konuları katılımcılara aktaracak. 

Eğitim ile katılımcıların, S7-1200 kullanımının ileri seviye detaylarını almaları ve istedikleri otomasyon sistemini tasarlayabilecek birikimi kazanmaları amaçlanıyor.

ÖZEL TASARIM SETLERDE UYGULAMALI YAPILIYOR

Özel tasarım Siemens PLC setler ile uygulamalı yapılacak 5 gün ve 30 saat sürecek eğitimde, 10 kişilik kontenjan bulunuyor.

Eğitim sonu katılım sertifikasının verileceği eğitim kapsamında dizüstü bilgisayar, defter, kalem gibi eğitim için gerekli donanım ile stadyum turu için katılımcıların İstanbul’a seyahat ve gezi masrafları firma tarafından karşılanacak.

YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Türkiye genelinde İstanbul, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Eskişehir, Aydın, Manisa ve Konya gibi birçok şehrin yanı sıra yurt dışında Bulgaristan/Sofya’da da düzenlenen eğitimler, temel-orta-ileri seviye PLC’den SCADA’ya ve robota kadar farklı başlıklarda sunuluyor.