Faaliyet gösterdiği alanlarda başarısı ile ismini tüm dünyada duyuran Hpmont Teknoloji, Türkiye’de de önemli bir adım attı. Geçtiğimiz Aralık ayında beşinci şubesini Türkiye’de açan marka, birçok sektöre fayda sağlayacak çözümleri ile pazarda yerini aldı. 

HPMONT TEKNOLOJİ’DEN YENİLİKÇİ YAKLAŞIM

Shenzhen Hpmont Technology Co., Ltd.’nin 2011 yılında Çin Halk Cumhuriyeti’nin başlıca teknoloji kentlerinden bir olan Shenzhen’de kurulduğunu açıklayan Hpmont Teknoloji Bölge Satış Direktörü Cihan Ok, markanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Asansör kontrol ve endüstriyel otomasyon teknolojileri konusunda her zaman yenilikçilik sloganıyla araştırma ve geliştirmeyi ilke edinmiş bir firma olduklarını ifade eden Ok, asansör ve otomasyon sektörleri için hız kontrol cihazları ve tamamlayıcı çözümler ürettiklerini açıkladı.  Hızlı bir büyüme süreci geçiren Hpmont’un kuruluşundan sadece üç yıl sonra yurtdışı şubelerini yapılandırmaya başladığını ve Hong Kong, Güney Kore, Tayvan, Malezya şubelerinin ardından beşinci yurtdışı şubesi olan Hpmont Teknoloji Ltd. Şti.’nin açılışını yaptıklarını dile getiren Ok, diğer stratejik noktalarda da şube sayılarını arttırarak, dünya çapında bilinirliklerini arttırmak ve çok daha fazla insana ulaşmak ana gündemleri olduğunu açıkladı.

Türkiye pazarında hem asansörde hem endüstriyel otomasyonda farklı pazarlar ve endüstriler için geliştirilmiş birçok ürünleriyle müşterilerine hizmet verdiklerini ifade eden Ok, özellikle lansmanını yaptıkları Euro100 Tümleşik Asansör Kumanda Panosu’nun Türkiye asansör sektörüne yeni bir soluk getireceğinin altını çizdi. Euro100 Tümleşik Asansör Kumanda Panosu’nun özelliklerine dikkat çeken Ok, çok fonksiyonlu bir ürün olduğunu vurguluyor. Ok, Euro100 Tümleşik Asansör Kumanda Panosu hakkında iş ortaklarından oldukça olumlu yorumlar aldıklarını sözlerine ekledi.