Manuel olarak elle yapıştırılan etiketler kişisel efora bağlı olduğu için hata yapma risklerini de barındırıyor. Aynı zamanda özellikle bazı sektörlerde hijyen açısından da sakıncalı durumlar oluşturabiliyor.
Etiketleme çözümlerinde uzman, Almanya merkezli Novexx Solutions her kapasitedeki ihtiyaca yönelik olarak etiketleme çözümleri sunuyor. 
Üretim hattı ve ürünlerin sektöre göre farklılık gösterdiği gibi etiketleme konusundaki uygulama ve ihtiyaçlar da farklılaşıyor. Seri üretim hatlarına sahip olan sektörlerde “hattı yavaşlatmayacak ve gerekli durumlarda birden fazla yere etiketleme yapılacak sistemler” kuruluyor. Bazı firmaların etiketleme ihtiyacı için ise daha standart çözümler uygun oluyor.

FARKLI YÜZEYLERE ETİKETLEME YAPILABİLİYOR

Seçilen ürünler ya da firmanın istek ve ihtiyaçlarına göre yapılan etiketleme otomasyonları ile; ürünler üstünde, “farklı yüzeylerin farklı noktalarına” el değmeden kolayca etiketleme yapılması mümkün.
Ürünlerinize dokunmadan etiketleme yapmak için Novexx Solutions ürün yelpazesi hakkında bilgi alabilir, ihtiyacınız olan çözüme ulaşabilirsiniz.

www.novexx.com.tr