Etiketlerin manuel olarak elle yapıştırılması hem hijyen açısından sakıncalı durumlar oluşturabiliyor hem de kişisel efora bağlı olduğu için hata yapma risklerini barındırıyor.

Etiketleme çözümlerinde uzmanlığını kanıtlamış olan Almanya merkezli Novexx Solutions her kapasitedeki ihtiyaca yönelik olarak etiketleme çözümleri sunuyor. 

Üretim hattı ve ürünlerin sektöre göre farklılık gösterdiği ölçüde, etiketleme konusundaki uygulama ve ihtiyaçlar da çeşitleniyor. Seri üretim hatlarına sahip olan sektörlerde hattı yavaşlatmayacak ve gerekli durumlarda birden fazla yere etiketleme yapılacak sistemler kurulurken, bazı firmaların etiketleme ihtiyacı için daha standart çözümler uygun olabiliyor. 

Seçilen ürünler ya da firmanın istek ve ihtiyaçlarına göre yapılan etiketleme otomasyonları ile; ürünler üstünde, farklı yüzeylerin farklı noktalarına el değmeden kolayca etiketleme yapılıyor.

Ürünlerinize dokunmadan etiketleme yapmak için Novexx Solutions ürün yelpazesi hakkında bilgi alabilir, ihtiyacınız olan çözümü bulabilirsiniz.

http://www.novexx.com.tr/