Etiketleme süreçlerini tam otomatize eden üreticilerin en büyük kazanımı etiket, stok ve işçilik maliyetlerinde sağlanan tasarruflar oluyor. Öyle ki, çoğu proje sürecinde ilk birkaç hattın maaliyeti daha bir yılını doldurmadan önce amorti edilmiş oluyor. Diğer tasarruf ise sarf malzeme kullanımında sağlanıyor, sarf maliyetlerinde yüzde 50 ile 80 avantaj sağlanıyor.

Tam otomatize sistemde etiketlerin yürüyen bant üzerinde, ürünün durdurulmasına gerek olmadan doğru pozisyonlarda yapıştırılması, hatlarda etiketlemeye bağlı yavaşlama ve durmaları ortadan kaldırıyor. Böylece yüzde 50-75 daha az işçiliğe ihtiyaç duyulmaktadır.

Etiketleme projeleri ile uzmanlığını kanıtlamış Almanya merkezli NOVEXX SOLUTIONS, 50 yılı aşkın bir süredir Türkiye pazarında Federal Mogul, Delphi, Mutlu Akü, İnci Akü  firmalarda başarılı projeler yürüttü. Müşterilerine hem etiket satın alma, hem stok, hem de işçilik maliyetlerinde çok ciddi tasarruflar sağlayacak çözümler sunarak firmaların “ürün etiketleme konusunda çözüm ortağı oldu. 

novexx.com/tr/