Novexx’in firmalara sunduğu etiket çözümü sayesinde, yürüyen bant üzerinde üretimin yavaşlamasına gerek duyulmadan hızlı bir şekilde etiketleri taşıyarak, kolayca etiketleme yapılıyor. Hatlardaki yavaşlamaların ve durmaların önüne geçilmesi, karlılığı ve tesis verimliliğini artırıyor.

Etiketlerin manuel olarak elle yapıştırılması kişisel efora bağlı olduğundan, hata yapma riski fazla. Etiketleme otomatize edildikten sonra robot ucuna eklenen vakum padleri sayesinde, ürün üstünde istenen noktaya tam isabetli bir şekilde etiketleme işlemi gerçekleştiriliyor. Böylece hata yapma olasılığı sıfırlanıyor ve üretimde kalite standardı oluyor.

SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI

Kimi firmaların ise daha standart fakat yine aynı kalitede etiketleme yapan makinalara ihtiyacı oluyor.

Üretim hattı ve ürünler, sektöre göre farklılıklar gösteriyor. Üretim, ürüne göre değiştiği için buna paralel olarak firmaların etiketleme ihtiyaçları da değişim gösteriyor. Firmanın istek ve ihtiyaçlarına göre yapılan etiketleme otomasyonları ile ürünler üstünde, farklı yüzeylerin farklı noktalarına kolayca etiketleme yapılıyor.

Her kapasitedeki etiketleme ihtiyaçlarınız için Novexx Solutions’da çözüm var.

http://www.novexx.com.tr/