Parker Hannifin, Hareket ve kontrol teknolojilerinde öncü konumda olmaya devam ediyor. Marka, çok eksenli ve PSD bağımsız servo sürücüsünü yeni bir iletişim arabirimi seçeneğiyle geliştirdi. EtherCAT ve Profinet'in yanı sıra artık tüm sürücü serisinde EtherNet IP iletişim özelliği de bulunuyor. 
Ayrıca bu seri PLC'ler ve çok çeşitli kontrolörler ile birlikte kullanılabilir. Üreticiler arasında Endüstriyel Ethernet ağlarının kullanılmaya başlanması hızla yaygınlaşmaktadır.  PSD servo sürücülerine EtherNet IP ekleyerek endüstride kullanılmakta olan en yaygın üç ağa da Parker, hitap ediyor. Aynı donanımı tüm iletişim çeşitleri kullanır. Bu sayede veri yolunu müşteriler kolaylıkla değiştirebilir. Özellikle farklı pazarlar için bu durum, farklı kontrolörlerin kullanıldığı alanlarda bileşenlerin karmaşıklığını azaltır. 
Şirketin yeni nesil hareket kontrolü ürün serisi olarak tasarlanan PSD serisi, malzeme oluşturma, gıda ve ambalajlama, kâğıt dönüştürme, tekstil ve plastik makineleri içeren pazarlara yöneliktir. Ultra kompakt bir tasarıma sahip olan Parker PSD çok eksenli servo sürücü serisi, tüm coğrafi bölgelerin gerekliliklerine uygun şekilde geliştirilmiştir. Ürün ailesi, biçim faktörleri ve farklı güç değerleri  seçeneği sunar. Bu seçenekler şunları içermektedir: her güç modülünün maksimum üç servo motorunu besleyebildiği çok eksenli sistem olan PSD-M ve doğrudan şebeke bağlantısına bağlanabilecek bağımsız versiyon olan PSD-S 

HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİNDE ÖNCÜ 

Parker Hannifin, Hareket ve kontrol teknolojilerinde dünya lideri bir Fortune 250 firmasıdır. Marka, 100 yıl boyunca, Endüstriyel, mobil ve havacılık sektörlerindeki müşterilerini başarıya taşıyor. 61 yıl üst üste hissedarlarına ödediği yıllık temettülerde artışa gidebilmeyi başarmış olan Parker, başarısıyla S&P 500 endeksinde mevcut firmalar arasında en uzun süreyle temettü artışı sağlayan ilk beş firma arasına girmiştir.   Parker Türkiye, 2007 yılında kurulmuş ve 10. yılında içlerinde Polonya, Çekya, Rusya ve Macaristan’ın da olduğu 28 ülkenin sorumluluğunu devralmıştır. Parker, Merkez ve Doğu Avrupa Satış Şirketi (SC CEE) adı altında iş ortaklarına ve müşterilerine deneyimli, güçlü ekibi ve profesyonel dağıtım ağı ile sistem ve komple ürün çözümleri sağlıyor. Tek bir tedarikçiden sağlanabilecek en geniş ürün yelpazesine sahip Parker SC CEE ,hareket ve kontrol sistemleri tedarikçisidir.