Otomasyon sektörünün en önemli sivil toplum kuruluşu olan Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) heyeti, yakın zamanda taşındığı Üsküdar/Altunizade’ki yeni binasında Endüstri Medya’yı ziyaret etti. 

ENOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Kayakıran, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Özkan Dibek, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Terzioğlu ve Dernek Sekreteri Sibel Kızılkaya’dan oluşan heyet, Endüstri Medya Genel Müdürü Recep Akbayrak ve Genel Müdür Yardımcısı Haydar İlk ile bir araya geldi. ENOSAD heyeti, endüstrinin haber ajansı olan Endüstri Medya’nın iştiraki Türkiye’nin endüstriye ve KOBİ’lere yönelik ilk radyosu Endüstri Radyo stüdyolarını da gezerek yayın içeriği hakkında da bilgi aldı. 

ENDÜSTRİ MEDYA HAKKINDA 

Endüstri Medya Grup, ilki 1998 yılında kurulan; yayıncılık, fuarcılık, ajans, radyo ve uydu televizyon şirketlerinden oluşan bir gruptur. Endüstri firmaları başta olmak üzere tüm KOBİ’lerin medyası olarak konumlanır.
Öncelikli amacı tüm KOBİ’lerin birbirleriyle iş yapabilecekleri iletişim platformları oluşturmak olan Grup Alternatif Yayıncılık, ST Alternatif Fuarcılık, Markaküpü PR Ajansı, İstanbul Fm, Endüstri Radyo şirketleri ile hizmet vermektedir.