Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) tarafından organize edilen “ENOSAD Üyeleri Tanıtım Webinarları”nın ilki 1 Eylül’de gerçekleştirilecek. 

ENOSAD üyelerinin iş birliği ve birlikte çalışmalarını amaçlayan ve 16.00-17.00 saatleri arasında Microsoft Teams üzerinden yapılacak webinarın moderatörlüğünü ENOSAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Entek Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Terzioğlu üstlenecek.

Webinara, ENOSAD Yönetim Kurulu Üyelerinden HKTM CEO’su Tunç Atıl, Entek Otomasyon Yönetim Kurulu Üyesi Sami Özkan Dibek ve YRM Otomasyon Genel Müdürü Ahmet Üzümcü konuşmacı olarak katılacak.

“Türk Sanayisini Geleceğe Hazırlıyoruz” sloganıyla faaliyetlerini 2004 yılından beri sürdüren ENOSAD, 100’den fazla ulusal ve uluslararası menşeli üye firmaları ile birlikte endüstriyel otomasyon sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi konumunda bulunuyor.

Dernek, Makine Sanayii Sektör Platformu (MSSP) ve Türkiye Makine Federasyonu (MAKFED)’nun yanı sıra son olarak geçtiğimiz aylarda Uluslararası Robotik Federasyonu (IFR)’nun da üyesi olarak iş birlikleri geliştirmeye başladı.