Türkiye'nin her köşesine, güçlü kadrosu ve stok yapısı ile ürün tedariği ve uzman teknik desteği bulunan Botek; İstanbul Maltepe, İstanbul İkitelli, Bursa, İzmir, Antalya, Ankara, Afyon ve Konya olmak üzere 8 lokasyonda hizmet sunuyor.

22 yıldır sektörlere özel çözümler geliştiren, yaygın satış ağı, güçlü stok yapısı ve kesintisiz teknik desteği ile hizmet veren Botek; Schneider Electric, Telemecanique Sensors, Kardeș Elektrik, Wago, Klemsan, Allen-Bradley, Entes, Enda, Relpol, Weidmüller markalarının bayiliğini ve Harting, Banner, Esa Automation, Weg, Katlax markalarının distribütörlüğünü yapıyor.
Endüstriyel elektrik ve otomasyon alanlarında sektörlere özel çözümler geliştiren Botek Otomasyon, bu ihtiyaçtan yola çıkarak açtığı e-ticaret sitesinde portföyündeki ürünleri müşterilerine sunuyor.

EĞİTİME DESTEK

İş ortaklarıyla bilgi ve tecrübe paylaşımına önem veren yapısı ve eğitim alanında okullara kurduğu laboratuvarlar ile BOTEK alanındaki birikimini gelecek nesillere ve gençlere aktarmaktadır.

YILIN OTOMASYON BAYİSİ

Botek Otomasyon kurulduğu günden beri Schneider Electric’in güçlü ve başarılı bir partneri olmuştur. 2019 yılında aldığı sertifika ve ödül ile bu başarısını tescilleyen Botek, Globalde ve Lokalde Uzman Endüstriyel Otomasyon Bayisi olarak sertifikalandırılmıştır. Schneider Electric tarafından 25-26 Haziran 2019’da Paris’te düzenlenen “Innovation Days” organizasyonunda “Küresel Çapta Yılın Endüstriyel Otomasyon Bayisi” ödülüne layık görülmüştür. 

Botek Otomasyon ile tanışmak için ; www.botekotomasyon.com