HKTM, endüstrinin proje, ürün, teknoloji, bilgi ve tecrübe taleplerine tek noktadan cevap üretmek ve deneyimlerini çeşitlendirebilmek amacıyla eğitim alanına yatırım yaparak Modül Öğrenim Araçları şirketini bünyesine kattığını duyurdu.

MET DİDACTİC ADIYLA HİZMET VERECEK

Firma, 1992 yılında kurulan Modül Öğrenim Araçları Tic. Ltd. Şti.'ni bünyesine katmasıyla birlikte, şirketin teknik eğitim içeriği oluşturma, eğitim setleri tasarlama gibi faaliyetlerinin yayın haklarını ve fikri mülkiyet haklarını da satın almış oldu.

Yeni kurumsal kimliğiyle faaliyetlerini zenginleştirme kararı alan firma, bundan böyle müşterilerine Met | Didactic (Modül Modern Eğitim Teknolojileri A.Ş.) adıyla hizmet sunacak.

HKTM, bu satın almaya beraber eğitim sektöründe yer alarak, sektörün özgün bilgileriyle donanmış personel yetiştirme sürecinin öneminin de altını çizmiş oldu.

FARUK KARTAL, GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVİNİ ÜSTLENECEK

Afrika Bölgesi ve Yakın Asya öncelikli olmak üzere, tüm dünyada teknik eğitim alanında çalışmalar yapmak vizyonuyla yola çıkan Met | Didactic'in değerleri arasında, HKTM Grup'un “iyi mühendislik” felsefesinden ilham alarak teknik personel oluşmasını sağlamak, endüstriyel gelişimlerin toplumsal gelişimle paralellik göstermesini desteklemek bulunuyor.

Modül Öğrenim Araçları Tic. Ltd. Şti’nin Kurucusu Faruk Kartal'ın, bu alandaki deneyimi ile şirketin Genel Müdürü olarak görev yapacağı bildirildi.

"YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

HKTM Genel Müdürü İlham Çelebi, "Sektörümüzde hizmet değerlerini yükseltmek ve bütünlük içinde sektörün gelişimine katkıda bulunmak üzere, yatırım çalışmalarımız devam edecektir" ifadelerini kullandı.