Tam 20 yıl önce, piyasaya çıktığında, Yılın Otomobili seçilenr Ford FocusYeni Focus, 20 Kasım’da yeni tasarımında ve 4. nesliyle görücüye çıkıyor. Hatchback, sedan, ve station wagon tipleriyle, TrendX, Titanium ve ST-line kategorilerinde ve donanımıyla 135 bin lira anahtar teslim fiyatı ile satışa sunuluyor.

FOCUS TEKNOLOJİYLE BİRLEŞİRSE…

Ford’un en çok tutulan modellerinden Focus, 20 yıllık birikimini, ileri teknolojinin akıllı otomotiv dünyasına taşımak üzere yeniden tasarlandı. Ford satışlarının tek başına yüzde 56’sını oluşturan Focus’taki her bir detaya dokunmak, çok zorlu bir sorumluluk olarak kabul görüyordu.

İşte bu koşullarda, sevilen konforu, üstün yol tutuşu ve tasarımı, sıfırdan tasarlandı. En sevilen bileşenleri Yeni Ford Focus, Ford Co-Pilot360 akıllı teknolojilerle birleştirilince, seviye 2 otonom sürüş deneyimi ortaya çıktı
.
Konforlu sürüş deneyimini akıllı teknolojik donanımla birleştiren 4. nesil, Focus, sürüş kalitesini daha yukmarı taşıyor.

4. NESİL FORD FOCUS’U TÜRK TÜKETİCİSİ Mİ ŞEKİLLENDİRDİ

Ford Otosan Pazarlama, Satış, Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, Türk kullanıcısının talep ve beklentileri doğrultusunda, dönüştürülüp, geliştirilen sedan versiyonuyla birlikte 20 Kasım’da satışa sunulacağını söyledi. Yücetürk, Yeni Ford Focus’un, sektördeki çıtayı yukarı taşıdığına işaret etti.

Yapay zeka dönemi olarak görülen süreçte Ford yeni tasarımlarını, ‘Akıllı şehirler, akıllı araçlar’ konseptiyle şekillendiriyor.

Yücetürk, eskinin sevilen bileşenleriyle, yapay zekanın formülünü birleştiren tasarımlarının, otomotiv endüstrisindeki sınırları değiştireceğini kaydetti.

20 yıl önce 1998’de, döneminin ezber bozan modeli olarak algılanan Focus’un, iki kez dünyada en çok satan otomobil ve Avrupa’nın yılın otomobili payelerine sahip olması sorumluluğu ile 4. nesilde sınırları zorladıklarını belirterek, “Ford, 4. nesil Focus ile bu ileri teknolojiyi herkesin erişimine açarken, yine bağlantılı teknoloji dünyasına giden kapıyı açıyor."