EcoStruxure Augmented Operatör Advisör ile anında teşhis yapılarak, temassız bakım için zenginleştirilmiş gerçeklik sunuluyor.

SEKTÖRÜN İHTİYAÇ DUYDUĞU ÇÖZÜM SCHNEIDER ELECTRIC’TEN…

EcoStruxure Augmented Operatör Advisor ile gerçek zamanlı bilgilere anında, her zaman ve her yerden kolayca ulaşabiliyor. Bu özelleştirilmiş uygulama, operasyonel olarak verimliliği artırılmış gerçeklik ile geliştirilen operatörlerin güncel veri ve sanal nesneleri bir panoya, tesise veya makinaya aktarılabilmesini sağlıyor.
Makina üreticilerinin üretim hattındaki işlerini kolaylaştıracak koşulların oluşturulması önem taşıyor. Bu koşullar sağlandığı takdirde; mühendislik, üreticiler, devreye alma, tasarım, operasyon, servis ve bakım konularında verimlilik ve tasarruf sağlıyor.

ZAMAN TASARRUFU ve OTOMATİZE SAĞLAYARAK KALİTE VE VERİMLİLİĞİ ARTIRIYOR

Schneider Electric’in makina üreticilerine özel olarak sunduğu bir çözüm olan EcoStruxure; akıllı tasarımıyla simülasyon teknolojisini kullanarak zaman tasarrufu, akıllı mühendislik özelliğiyle rutin işleri otomatikleştirerek kaliteyi ve verimliliği artırmayı, akıllı devreye alma özelliği ile web görselleştirme ve mobil cihazlarda kolay devreye alma, akıllı operasyon özelliği ile açık standartlar kullanarak makinaların IT’ye sorunsuz bir şekilde entegre olmasını, ‘akıllı bakım’ özelliğiyle daha hızlı bilgi takibi ve bakım verimliliği, akıllı servisler ile makinayı dünya genelinde izlemeyi ve takip etmeyi sağlıyor. EcoStruxure, makina üreticilerine %30 mühendislik sürecinde ve tasarımda zaman kazanma, %40 daha hızlı makine entegrasyonu, %50 servis bakım sürecinde zaman tasarrufu sağlıyor.
Yirmi yılı aşkın zamandır endüstriyel otomasyon alanında müşterilerine özel çözümler sunan Botek Otomasyon, Schneider Electric’in Türkiye’deki en büyük otamasyon bayisi olarak, ülkenin her noktasına hizmet veriyor.

Otomasyon sistemlerinde projelendirme, keşif, programlama, teknik destek ve devreye alma konularında işbirlikçilerine verdiği hizmetle, makina üreticileri ile olan çalışmasını iş ortaklığına dönüştüren Botek; ambalajdan, plastiğe, metal işlemeden, vinç sistemlerine ve mermere kadar birçok sektöre yönelik özel çözümler sunuyor ve otomasyon sektörüne katkı sağlıyor.  

http://www.botekotomasyon.com/