TeSys D Green kontaktör serisi, dünyanın en az enerji harcayan AC/DC kontaktörü olarak yeşil dönüşüme katkıda bulunuyor.

Schneider Electric, işletmelerin enerji sorunlarını en aza indirip, verimliliği artırarak, küresel ısınmayı 2°C sınırının altında tutma vizyonu doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Bu doğrultuda, dünyayı kontaktör ile tanıştıran Schneider Electric, 180 yılı aşkın tarihinde bir ilke daha imza atarak “yeşil ürün” serisine bir yenisini ekledi.

Yeşil dönüşüm sloganıyla yola çıkan TeSys D Green kontaktör serisi, inovatif elektronik bobinleri sayesinde elektromekanik tip kontaktörlere kıyasla %80’e kadar enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, röleye gereksinim duyulmadan doğrudan PLC kontrolü, daha az referans sayısı ile yalın ve kolay ürün seçimi ve sessiz çalışma performansı gibi özellikleriyle de öne çıkıyor. 

TeSys D Green kontaktör serisinin temel avantajları ise şunlar:

Düşük kumanda akımı ile daha az enerji tüketimi

80 A’e kadar doğrudan PLC kontrolü 

Bobin akımını izleme ve kontrol imkanı, mekanik şok ve titreşim kaynaklı kontak konumu değişiminin önüne geçebilme

Sabit açma/kapama süresi ile işletme güvenliği 

Donanım iyileştirme söz konusu olduğunda işletmelerdeki mevcut kontaktörlerin yerine kolayca kullanılabilme

TeSys D Green; enerji tasarrufuna ek olarak anahtarlama ve kontrol çözümleri ile güvenilir ve bağlantılı olmanın yanı sıra endüstriyel sürecin her adımında da kullanışlıdır. 

ENTEGRE VERİMLİLİK ÇÖZÜMLERİ SUNUYOR

Schneider Electric; evler, binalar, veri merkezleri, altyapı ve sanayi tesislerinde enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümü alanında öncü olup, 100'den fazla ülkede global varlığa sahip. Enerji, otomasyon ve yazılımı bir araya getirerek entegre verimlilik çözümleri sunan Schneider Electric, global eko sisteminde, gerçek zamanlı kontrol ve operasyonel verimlilik sağlamak üzere en büyük iş ortakları, entegratör ve geliştirici Toplulukları ile işbirliği yapıyor.