Dostel Otomasyon Satış & Pazarlama Sorumlusu Özen Erdinç Sevcan, müşterilerine hafta içi her gün teslimatlar gerçekleştirerek tedarik sürecinde ekonomi ve zaman tasarrufu sağladıklarını söyledi. Özen Bey, iş gündemlerinden odaklanacakları sektör ve uygulamalara, katma değerli çözümlerinden ürün seçim kriterlerine kadar önemli açıklamalarda bulundu. 

DOSTEL’İN İŞ GÜNDEMİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİZ?

Dostel Otomasyon ülkemiz için endüstrinin kalbi diyebileceğimiz bir bölge olan İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli’de endüstriyel otomasyon alanında pazar faaliyetlerini yürütmektedir. 
Temel amacımız müşterilerimiz ile iş birliğimizi artırarak stok-üretim-planlama-proje faaliyetlerini başarı ile sürdürmeyi sağlamaktır. Bu yıl daha önce bizlere ulaşamamış olan müşterilerimiz ile temas kurup iş birliği sağlayarak hizmetlerimizin ayrıcalıklarından faydalanmalarını hedefliyoruz. Bayilik yapmış olduğumuz markalar ile koordineli olarak gerçekleştirdiğimiz pazarlama faaliyetleri devam edecektir. Bünyemizde bulundurduğumuz kendi alanlarında uzman ve dinamik teknik ekibimiz ile müşteri hizmetleri konusunda fark yaratmayı hedefliyoruz. Faaliyetlerimizin verimliliği açısından eğitime önem veriyoruz.


Satış Destek, Teknik Destek, Satış Sonrası Hizmetler ve dahil olduğum Satış ve Pazarlama departmanlarında görev alan ekip arkadaşlarım ile birlikte dönemsel eğitim çalışmalarımızı temsil etmiş olduğumuz markalar ile devam ettirmekteyiz. Bölgemizdeki pazarlama faaliyetlerine ağırlık vereceğimiz ve başarılı olacağımız bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

DOSTEL’İN 2019 İÇİN ODAĞINDA HANGİ YENİ SEKTÖR VE UYGULAMALAR OLACAK?

Türkiye Pazarı’na bu yıl yeni dahil edilen temsilciliğini yapmakta olduğumuz markaların geniş yelpazeli ürün gamları ile aşağıda belirtilen sektör ve uygulamalara odaklanacağız.

  • Fabrika ve Proses Otomasyonu
  • HVAC,
  • Ağır şart sürücü uygulamaları,
  • Asansör uygulamaları,
  • HES uygulamaları,
  • Enerji kayıplarını azaltacak ve yüksek verimlilik sağlayacak olan orta gerilim sürücü uygulamaları
  • Hareket kontrol uygulamalarında yeni nesil gelişmiş servo ürünleri ile ileri seviyede hassas kontrol uygulamaları

ALANINIZA KATTIĞINIZ AYRICALIKLAR VE İLKLERİ PAYLAŞIR MISINIZ?

Müşterilerimize daima kaliteli ve ekonomik çözümler sunarken geniş ürün stoklarımız ile müşterilerimizin acil ihtiyaçlarına cevap verebiliyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin belirttikleri adreslere hafta içi her gün teslimatlar gerçekleştirerek tedarik sürecinde ekonomi ve zaman tasarrufu sağlıyoruz. 2003 yılından bu yana endüstriyel otomasyon alanında faaliyet gösteren Dostel Otomasyon hızlı tedarik sürecinde sektörünün öncülerinden olmuştur.

DOSTEL’İN TÜRKİYE’YE SUNDUĞU YÜKSEK KATMA DEĞERLİ ÇÖZÜMLER NELERDİR?

Satış sonrası hizmetleri, müşterilerimize sunduğumuz en yüksek katma değerdir. Dostel Otomasyon, her daim çözüm odaklı olmaya ve kaliteli satış sonrası hizmetlerini vermeye devam edecektir.
Kurulduğu günden bugüne kadar müşterilerine daima kaliteli ve ekonomik çözümler sunan markamız, faaliyet gösterdiği bölgede, alanında öncü firmalardan birisi haline gelmiştir. Bir diğer önemli husus olan hızlı tedarik süreci hizmetimize devam edeceğiz.