Anti-Sloshing teknolojisi sıvıların serbest yüzeyinin titreşimlerini bastırarak malzemelerin taşıma sırasında kaplardan dökülmelerini önlüyor.

B&R’ın endüstriyel taşıma sistemi ile sıvıları hızlı şekilde ve dökülmeden taşımak artık çok daha kolay. SuperTrak, Anti-Sloshing teknolojisi sunan piyasadaki tek sistemdir. Bu teknoloji sıvıların serbest yüzeyinin titreşimlerini bastırır ve böylece malzemelerin taşıma sırasında kaplardan dökülmeleri önlenmiş olur.

AÇIK KAPLARDAN DÖKÜLMEME ÖZELLİĞİ

Sloshing, kaplarda taşınan sıvıların hareketlerini tanımlar. Sıvıların sallanması esnek taşıma sisteminin özel hareket profilleri ile engellenir. Böylelikle taşıma esnasında sıvı dengede kalır. Makina duruş süreleri en aza indirgenir ve açık kapların taşımasında verimlilik artırılır.

DAHA YÜKSEK ÜRETİM HIZI

Sıvıların yüzey titreşimini minimuma indirgemenin her şeyden önce paketleme sektörü için önemi çok büyük. Sıvıların titreşimi ne kadar düşük tutulursa, ürünler de bir o kadar hızlı taşınabilir. Anti-Sloshing teknolojisinin özel yöntemi sayesinde hava kabarcıklarının sıvının içine karışması ve bu sebeple meydana gelen köpük oluşumu önlenir. Sıvıyı dengede tutmak için gereken makine duruş süreleri büyük ölçüde azaltılır ya da tamamen ortadan kaldırılır. Böylece paketleme hattının verimliliği arttırılır.

Avusturya'da genel merkezi ve tüm dünyada ofisleri bulunan yenilikçi bir otomasyon şirketi olan B&R, 2017 tarihinden bu yana B&R, ABB Group bünyesinde bir iş birimi olarak faaliyet sürdürüyor. Endüstriyel otomasyonda bir dünya lideri olan B&R, gelişmiş mühendislik bilgisini modern teknoloji ile harmanlıyor. B&R, makina ve fabrika otomasyonu, tahrik ve kontrol teknolojisi, görselleştirme ve entegre emniyet teknolojisinde çeşitli sektörlerden müşterilerine bütünsel çözümler sunuyor. Endüstriyel loT ile OPC UA, POWERLINK ve openSAFETY gibi iletişim standartlarının yanı sıra Automation Studio yazılım geliştirme ortamının da sayesinde B&R geleceğin otomasyon mühendisliğini yeniden tanımlıyor. B&R, yenilikçi çözümleri ile otomasyon dünyasında yeni standartlar belirledi, süreçleri basite indirgemeye ve müşterilerin beklentilerinin ötesine geçmeye yardımcı oldu.