Hareketin cihazlara zarar vermesine engel olan endüstriyel darbe emicilerin özellikleri, farklı sektörler, firmalar ve hatta aynı üretim yerindeki farklı kullanım alanları için değişiklik gösteriyor. Doğru darbe emici seçimi hareket verilerinin analizi ile mümkün olmaktadır.

Optimum darbe emici özelliklerinin tespit edilmesi ve doğru ürünün seçilmesi ile üretim süreçlerinde hareketin cihazlara zarar vermesi engellenerek maksimum emniyet minimum vibrasyon sağlanıyor. Veriye dayanmadan rasgele seçilen darbe emiciler ise firma yatırımlarına ciddi zararlar veriyor, cihaz ömürlerini kısaltıyor. Doğru darbe emici seçimi için geliştirilen yazılım sayesinde sisteme kütle ve hız değerleri tanımlanarak işe başlanmakta, böylece ürün çeşitliliği içinde optimum ürün değerleri tespit edilmektedir. 

Endüstriyel sönümleme teknolojisinde dünya lideri olan ACE Darbe Emiciler, 50 yıldır dünyanın her yerinde yüksek kalitedeki ürünleriyle tercih edilmektedir. Volkswagen, BMW, Audi, Peugeot, Renault, Philips, Sony, Canon, ABB, Federal Mogul ve Siemens gibi dünya devi markalar tarafından tercih edilen ACE ürünleri; çarpışma anındaki kinetik enerjiyi %100 sönümler, makinanızdaki hasarları önler, bakım maliyetlerinizi minimize eder, makinalarınızı hızlandırarak üretiminizi artırır, makinalarınızın gürültüsüz çalışmasını sağlar ve çalışma ömrünü uzatır. 

Aynı gün stoktan teslimat garantisi, geniş ürün yelpazesi sayesinde tek tedarikçi ile çalışma imkanı ve stok çeşitliliğinizi azaltma özellikleri ile yazılım destekli ACE darbe emici sayesinde yatırımlarınızı en doğru şekilde koruyabilirsiniz.

bibus.com.tr