Winman lineer sistemleri; bir tahrik elemanında mevcut olan dönme hareketini, lineer harekete çeviren elektrikli iş elemanlarıdır. Winman lineer sistemler, çalışma şekillerine bağlı olarak aktüatör ve modül grubu olarak iki farklı grupta üretiliyor. Lineer ürünler sistem içerisinde konumlama hassasiyeti, hız kontrolü ve kuvvet kontrolü gibi değişkenleri kullanıcının isteğine bağlı olarak kontrol edilmesini sağlar.
Gelişen teknoloji, rekabet ortamının artmasıyla artan verimlilik ihtiyacı ve güvenli bir üretim hattında daha istikrarlı çalışmalar için lineer sistemlere ihtiyaç duyulur. Makina üzerine takılan ekipmanların hareket parametrelerinin takibi ve istenilen fiili işlemin stabile şekilde yapılması, seri üretimde kaliteyi ön plana çıkarmaktadır.  Hid-tek tarafından sunulan ve gövde, motor ile ara bağlantıdan oluşan bu ürünler, taleplere ve yapılacak işe göre farklı boyutlarda ve bağlantılarda çözümler şeklinde üretilebiliyor. 

BAĞLANTI VE KONTROL KOLAYLIĞI

Hid-tek, stoklarında olan Winman marka entegre tip motorlar ile kullanıcıya bağlantı ve kontrol konusunda kolaylıklar sağlıyor. Ayrıca kullanıcı firmanın isteklerine göre istenilen motorları sisteme akuple edilebiliyor.  Üretilen standart ve özel çözümler ile müşterileri hem makina parkurunda rakiplere karşı üstünlük sağlıyor hem de Winman ile kalite, uygun fiyat ve hızlı teslim hizmetlerini bir arada yaşıyor.
Sektördeki bu kontrol edilebilir harekete duyulan ihtiyaç, oluşan talepler doğrultusunda Ar-Ge merkezin güncel iyileştirmeler yapılarak, otomotiv, beyaz eşya, ahşap işleme, gıda, seramik gibi sektörlerdeki firmaların kullanımına sunuluyor.