Türkiye'nin önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden biri olan Denizli'de faaliyet gösteren ve termoset ve termoplast enjeksiyon ile mühendislik parçaları üretimi konusunda sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Debak, IAS ile el sıkıştı.

Otomotiv, beyaz eşya, elektrik ve makina sektörlerinin önemli markaları tarafından tercih edilen bir yan sanayi kurulusu olan firma, dijital dönüşüm sürecinde yola IAS’nin sunduğu canias4.0 Teknolojileri ile devam etme kararı aldı. Endüstri 4.0 vizyonu için harekete geçen Debak’ın Yönetim Kurulu Üyesi Doğan İnceoğlu, firmasının dijital dönüşüm süreçlerini ve IAS ile caniasERP ve canias4.0 IoT projeleri için başlattıkları iş birliğini anlattı.

"CANİAS4.0'IN SUNDUĞU BÜTÜN ÇÖZÜMLER BÜYÜK AVANTAJ"

Mevcutta kullandıkları ERP sisteminin gelişen ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamadığını bu nedenle firma taleplerini iyi anlayan ve hızlı çözümler üretebilecek bir yazılım arayışına girdiklerini anlatan İnceoğlu, “Yaptığımız araştırmalar ve karşılaştırmalar sonucunda bizim için en iyi seçeneğin IAS’nin sunduğu canias4.0 teknolojileri olduğuna karar verdik ve yepyeni bir yolculuğu başlatmış olduk. canias4.0’ı tercih etmemizdeki en önemli nedenlerden biri taleplerimiz ve ihtiyaçlarımıza bütüncül çözümler sunabiliyor olmasıydı. Örneğin görüştüğümüz diğer firmalar bize IoT hizmeti sunmuyordu. Bunun gibi pek çok ihtiyacımız için üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duyacaktık. Bu da bizim için büyük sorunlara neden olabilirdi. İşin içine farklı firmaların ve ürünlerin girmesi, bunların entegre edilmesi ve o entegrasyonun sağlıklı, stabil çalışabilmesi çok zor. IAS’nin canias4.0 teknolojileri başlığında sunduğu IoT, ERP, bulut gibi teknolojilerin tam entegre çalışıyor olması bize ilerleyen süreçte çok büyük bir avantaj sağlayacak.” dedi.

"ÜRETİMDE CANİAS4.0 IOT KULLANACAĞIZ"

IAS ile başlattıkları projenin detaylarından söz eden İnceoğlu, “caniasERP’nin standardında olan modüllerin hemen hepsiyle çalışmayı planlıyoruz. Aynı zamanda özellikle üretim safhasında caniasERP ve canias4.0 IoT çözümünün entegrasyonu sayesinde iş süreçlerimizi maksimum verim ve minimum hata ile kolayca yönetebileceğimizi düşünüyoruz” dedi ve ekledi: “Projenin henüz çok başındayız ama canias4.0’ın tüm ihtiyaçlarımızı karşılayacağına inanıyoruz. IAS ekipleriyle de uyumlu bir çalışma sürdürmeyi umuyoruz. Şimdiye dek IAS Satış Yöneticisi Erşan Ük ile yürüttüğümüz süreç ve IAS Business Academy’den aldığımız eğitim hizmeti bize doğru bir seçim yaptığımızı düşündürmeye yetiyor.” 

"TÜRKİYE YÜKSEK TEKNOLOJİ EŞİĞİNDE DURUYOR" "TÜRKİYE YÜKSEK TEKNOLOJİ EŞİĞİNDE DURUYOR"