Beyaz eşya sektörü yoğun bir şekilde robot kullanan sektörlerin başında geliyor. Sektörde faaliyet gösteren firmalar, üretimin birçok aşamasında farklı noktalardaki etiketleme ihtiyaçlarını gidermek için “robotik etiketleme” sistemlerinin avantajlarından faydalanıyor.

EN ÖNEMLİ NOKTALAR

Etiketleme sistem kurulumları yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de proje kurulumu ve sonrasında destek alma konusu.

Beyaz eşya sektöründe robotik etiketleme sistemlerinin kullanılması firmalara; kalite, hız ve izlenebilirlik açısından büyük avantajlar sağlıyor. Etiketleme sistemi kurulumlarında hizmet veren firmanın sektörel uygulama tecrübesi, yaygın satış ve destek ağı da önem taşıyor.

Almanya merkezli Novexx Solutions, beyaz eşya sektöründe gerçekleştirdiği çok sayıda proje ile etiketleme süreçlerinde tam otomatik sistem kurulumları gerçekleştiriyor.

Üretimin farklı aşamalarında, farklı noktalarda yer alan etiketleme ihtiyaçları için dünyanın en geniş aplikasyon modüllerine sahip olan Novexx Solutions, bu sayede yüzeylerin farklı noktalarına da sorunsuz şekilde etiketleme yapabiliyor.

Novexx Solutions hem dünyadaki hem Türkiye deki geniş ağı ve tecrübesiyle projelendirme ve sonrasında hizmetlerini sürdürüyor. Bölge temsilcileri aracılığıyla; proje sonrası sarf malzeme, yedek parça stoğu ve teknik personel eğitimi olarak kesintisiz destek vermeye devam ediyor.