Ürün portföyü tekil bileşenlerden komple çözümlere ve buna bağlı servise kadar uzanan lider Alman otomasyon ve motor üreticisinin İstanbul, Maltepe’de bulunan grup şirketi Baumüller Motor Kontrol Sistemleri, WIN - World of Industry İstanbul‘da 14 ile 17 Mart 2019 tarihleri arasında Salon 2 Stant D160’ta sanayi için gelecek garantili ürünlerini sergileyecek.

YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

Sergilenecek ürünler arasında yer alan, ekstrem kompakt DST2 High-Torque motorlar makina yapımının yüksek gereksinimlerine uygun. Ebatlarına göre 2000 devir/dk’ya kadar çıkabilen bu motor ailesi daha kısa döngü süreleri ve daha yüksek verimlilik sağlıyor. Baumüller, çeşitli yüksek tork motorları, verimli ve ölçeklendirilebilir servoları, sayısız model ve boyutta mevcut olan ana tahrik motorlarıyla, pazarda en geniş gruplandırılmış motor yelpazelerinden birini müşterilerine sunuyor.

Şek. 1: Baumüller Servo Sürücü b maXX 5300 yüksek dinamikli uygulamalar için uygundur

ÖNE ÇIKANLAR

Baumüller Servo Sürücüleri ile müşterilerine, maliyet tasarrufundan daha yüksek dinamizme ve güçlendirilmiş güvenliğe kadar, önemli avantajlar sağlıyor. b maXX ailesinin sürücü serileri 1-315 kW arasındaki geniş bir performans yelpazesini kapsıyor. b maXX 5000 ailesi hem sıralanabilir cihazlar ve hem de performanslı mono birimler sunuyor. Opsiyonel olarak seçilebilen güvenlik (safety) paketleri ile bu serinin tüm cihazları sorunsuz olarak ilgili güvenlik sınıf ve gereksinimlerine uyarlanabiliyor. WIN’de b maXX 5000, b maXX 5300 ve b maXX 3300 sürücüleri ziyaretçileri bekliyor.

MÜŞTERİ YAKINLIĞINDA BİLGİ BİRİKİMİ VE SERVİS

Baumüller Motor Kontrol Sistemleri, Baumüller grubuna bağlı olarak, tüm Baumüller ürünleri için satış ve kendi yedek parça deposu ile de servis imkânı veriyor. Baumüller Motor Kontrol Sistemleri firmasının eğitimli çalışanları ile müşterilerine otomasyon, tahrik sistemleri için uygun teknik çözümler ve tüm Baumüller ürünleri için de hızlı tamir ve bakım servisi sunuluyor.