Balluff marka akıllı tip SmartCamera, endüstriyel kameralar, el tipi Handheld okuyucular ve görüntü işleme sensörleri aracılığı ile tüm proses ve üretim aşamalarında kararlı bir takip sistemi sağlanıyor. 

ENTEGRE EDİLMESİ KOLAY 'SMART CAMERA'

Endüstriyel kameralar; yüksek çözünürlüklü ve hızlı görüntü işleme sağlıyor. Renkli veya siyah-beyaz ve dört farklı görüntü çözünürlüğü arasında seçim yapmak mümkün. 
Kompakt form faktörü ile endüstriyel kameralar dar alanlarda bile kolay kurulabiliyor ve herhangi bir pozisyonda (tack-sharp) görüntüleri elde etmek mümkün oluyor. 


Endüstriyel kameralar, bir endüstriyel kontrolöre bağlanıp, entegre BVS kokpit işletim arayüzü kullanılarak konfigüre ediliyor.
Ayrıca aynı anda birden fazla kamera bir kontrolöre bağlanabildiğinden, farklı açılardan kontrol mümkün oluyor. Bu kontrol esnekliği, kalite ve ekonomik avantajlar sağlıyor.
 GigE Vision ve USB3 gibi çeşitli arayüzler sayesinde kamera kolayca herhangi bir ağa dahil edilebiliyor.

ENDÜSTRİYEL KAMERA İLE HIZLI VE OLAĞANÜSTÜ GÖRÜNTÜLER  

Endüstriyel kameralar ile olağanüstü görüntüler ve son derece hızlı görüntü aktarımı sağlanıyor. BVS Kokpit sistemi yoluyla endüstriyel kameralarda yazılım, kameranın entegre edildiği kontrolörün içerisine gömülü olarak yer alıyor. Bir kontrolör ile en fazla dört adet kamera konfigüre edilebildiği için uygulamalarda  birden fazla denetimin gerçekleştirilmesi mümkün oluyor. 
Örneğin, bir kontrol ve/veya izleme farklı açılardan, aynı zamanda  görüntüleme işlemiyle birlikte istenebilir. Bu durum sadece yapılan işin kalitesini artırmakla kalmaz, aynı zamanda  elde edilen görüntünün eş zamanlı ve kaliteli olmasını da sağlar. BVS Kokpit yazılım arayüzü,  bu yüksek performansın ayrılmaz bir parçası olduğundan, kamera, bu yüzden SmartCamera
gibi kullanıcı dostu özellikleriyle öne çıkar. Kurulum ve konfigürasyon, uzmanlık gerektirmeyen kullanıcı dostu yazılım ve donanıma sahiptir.