Rockwell Automation tarafından PartnerNetwork iş birliğiyle gerçekleştirilecek ve bu yıl 29.'su düzenlenecek "Automation Fair At Home" etkinliği için geri sayım başladı.

Firmanın müşterileri, partnerleri ve distribütörlerini bir araya getiren etkinlik, 16-20 Kasım 2020 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca koşullar elverdiği sürece, firmanın Milwaukee’deki genel merkezinde sınırlı kapasiteli oturumlar yapılacağı bildirildi.

"YENİ TEKNOLOJİLER KEŞFETTİK"

Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Rockwell Automation Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tina Dear, "Müşterilerimiz dijital dönüşüm yolculuklarında sırada ne olduğunu keşfetmek için her yıl Automation Fair etkinliğini heyecanla bekliyor. Bilişim teknolojileri ve endüstriyel operasyon teknolojilerinden elde edilecek katma değeri bir araya getirmelerine Rockwell Automation’dan daha iyi yardım edebilecek bir kuruluş yok. Bu yıl Automation Fair At Home’un dinamik, interaktif ve dünya standartlarında sanal bir etkinlik olması için yeni çığırlar açıp yeni teknolojiler keşfettik." dedi.

"EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİK"

Dear, Covid-19 nedeniyle uzaktan katılım yoluyla düzenlenecek etkinlikte, keynote sunumları, yenilikçi ürün ve çözüm demoları, teknik eğitimler, sektör forumları, yöneticiler ve teknoloji uzmanlarıyla birebir iletişime geçme imkanının sunulacağını, koşullar çerçevesinde de sınırlı kapasiteli olarak Milwaukee’deki şirket genel merkezinde Dijital Mühendislik Salonu, Dijital Thread Deneyimi, Ürün ve Teknoloji Vaka sunumları gibi daha küçük grup deneyimleri ile rehberli turlar düzenleneceğinin bilgisini verdi.

Dear ayrıca, müşterilerine önerilen protokollerin uygulandığı ve güvenliğin en önemli öncelik olduğu bir ortamda, güvenli olarak kendilerine en uygun katılım durumunu seçebilmeyi opsiyon olarak sunmak istediklerini sözlerine ekledi.

İNTERAKTİF SUNUMLAR YAPILACAK, GÜNCEL YENİLİKLER KEŞFEDİLECEK

Sanal fuarda en yeni ürün, çözüm ve hizmetlerin sergilendiği interaktif sunumlar olacak. Katılımcılar en son inovasyonları ilk elden ve uzmanlarla konuşarak tecrübe edebilecek.

İnteraktif uygulama laboratuvarlarında profesyonellerin yetkinlik ve uzmanlıklarını artıracak yeni donanım ve yazılım teknolojilerine odaklanılacak, moderatörlerin yer aldığı sektörel forumlarda ise otomotivden enerjiye, madencilikten petrol ve doğalgaza pek çok sektör özelinde dijital dönüşüm ve inovasyon ile kazanılan yeni adımlar masaya yatırılacak.