Kullanımıyla birçok farklı alanda karşımıza çıkan sensörler, proses sularından, havadan ya da bir sıvıdan aldığı sinyalleri ölçüm cihazına ileten ekipmanlardır.

Sensörler uygulama ve çalışma ortamlarına göre farklılık gösteriyor. Endüstriyel sensörler ağır kullanım şartlarına göre üretildiklerinden dolayı daha dayanıklıdır.

HANGİ SEKTÖRLERDE TERCİH EDİLİYOR?

AnTech sensör; Epoksi, polikarbon, Cam, SS316, Teflon, Seramik, Polipropilen, PVC ve PVDF gibi endüstriyel süreçlerin çalışma koşullarına uygun malzemelerden imal ediliyor. Geniş ürün yelpazesi ile deri fabrikaları, tekstil fabrikaları, boya fabrikaları, süt fabrikaları, içecek fabrikaları, gıda fabrikaları içme suları, atık sular, soğutma kuleleri, yüzme havuzları gibi birçok alanda kullanılırken yüksek doğrulukta ölçüm yapar ve anlık olarak ölçümleri iletir.

Enelsa grubu müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda birçok alanda hizmetler sunuyor. Yazılım geliştirme, kalıp tasarım, 2D & 3D model tasarım, talaşlı imalat, kalıp imalatı, plastik baskı, SMD dizgi ve TH Montaj hizmetleri ve çeşitli ürün grupları ve deneyimli kadrosuyla hizmetlerine devam ediyor.