Firma 40. yaşını fabrika bünyesinde düzenlediği törenle kutladı. Törene Anot Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gönenli, Yönetim Kurulu Üyesi Eren Gönenli, İcra Kurulu Üyesi Eray Gönenli ve grup çalışanları katıldı.

Tören, Yönetim Kurulu üyelerinin 40. yıl konuşmaları ile 25 metrekarelik ilk dükkanın birebir aynısı olan ve o gün orada kullanılan eşyalardan oluşan Anot 1982 Müzesi'nin açılışı ile devam etti.

SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI

"İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZI KAYBETMEDEN BÜYÜMEYE VE HİZMETE DEVAM"

Grubun sosyal medya hesabından kuruluş yıldönümüne ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Anot 40. yılında! Serüvenimiz Anot Elektrik adıyla 1 Nisan 1982 tarihinde Eskişehir özel idare iş hanının 25 metre kare bir dükkânında başladı. Bu yolculukta 40. yılımızı bitirirken Anot Group şirketleri olarak toplamda 33.814 metre karede 6 ayrı lokasyonda 200’ü aşkın çalışanımızla hizmet verdiğimiz tüm sektörlerde ilk günkü heyecanımızı kaybetmeden büyümeye ve hizmet vermeye devam etmekteyiz. Bu süreçte bizimle tarihçemizi tek tek oluşturarak yol alan tüm çalışanlarımıza, partnerlerimize ve bizi tercih eden tüm müşterilerimize çok teşekkür ederiz."