Alarko Carrier, sunduğu Carrier 39HQ klima santrali ürünlerini tanıtmak üzere HVAC proje bürosu yetkilileri için toplantı düzenledi. Alarko Carrier Genel Müdür Yardımcısı İsmet Gençer ve İş Geliştirme Müdürü Oğuz Aydoğdu'nun açılışını yaptığı toplantıda, Ürün Müdürü Volkan Arslan’ın 39HQ Carrier klima santralleri hakkındaki sunumunun ardından, Teknik Destek Müdürü Evren Burcu Çakır ve ekibi farklı uygulamalara yönelik klima santrali seçimlerini örneklendirdi. 

İSTENEN ÖZELLİKLERDE ÜRETİLEBİLİYOR

Toplantında tanıtlan Carrier 39HQ yüksek segment klima santralleri, esnek tasarımlarıyla 122 farklı kesitte seçilebiliyor ve uygulamaya göre istenen tüm fonksiyon ve özelliklerde üretilebiliyor. Daha sonra seçim programı üzerinden Eurovent enerji sınıfı, Ecodesign uyumluluğu, SFP değeri görülebiliyor ve psikometrik diyagramlar, fan eğrileri, Autocad ve Revit dosyaları da alınabiliyor.

4 KITADA 65 FARKLI ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR

Yurt içi ve yurt dışında pek çok prestijli projede tercih edilen klima santrallerini 4 kıtada 65 farklı ülkeye ihraç eden Alarko Carrier, performansıyla İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği – İSİB tarafından verilen “En Çok Klima Santrali İhraç Eden Firma” ödülünü 4 yıldır üst üste kazanıyor.