Boya konusunda uzmanlaşan Hollanda firması AkzoNobel, Çin’in Şanghay kentindeki Songjiang mevkiinde yer alan sıvı inşaat boyası tesisine yeni bir üretim hattı için yatırım yapacağını açıkladı. Tesiste yeni yatırımla birlikte, iç dekorasyon ve mimarlık alanları ile ilgili pazarlara sunulmak üzere Dulux marka boyanın üretimi gerçekleştirilecek.

EN BÜYÜK ULUSAL PAZARI, DÜNYADAKİ EN ÖNEMLİ TESİSLERİNDEN BİRİ 

Yeni tesis birimi, uçucu organik bileşim emisyonlarını azaltan bir sistemle donatılmış bulunuyor. Söz konusu tesisin mekanı, Çin’deki sulu dekoratif boya üreten dört fabrikadan biri olup AkzoNobel şirketinin dünyadaki en önemli tesislerinden biri olma özelliğini taşıyor. 

Çin, AkzoNobel’in en büyük ulusal pazarı ve çok önemli bir potansiyel temsil ediyor.

7,5 MİLYON AVRO EK YATIRIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Firmanın Asya’daki üretiminden sorumlu Fred Moreux, yeni üretim hatlarının kendilerine yalnızca pazarın talebine daha iyi yanıt getirme olanağı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda müşterilerine daha etkili ve etkin bir şekilde hizmet sunma yolunda tedarik zincirlerini de optimize etme imkanı sağlayacağını kaydetti.

SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI SİNAN GİDER, BANTBORU'NUN DİJİTAL DÖNÜŞÜM VİZYONUNU AÇIKLADI

Firma, son yapılan büyütme hamlesi de dahil olmak üzere, 2021 yılında beri Çin'deki üretim tesisine yaklaşık 7,5 milyon avro tutarında ilave bir yatırım gerçekleştirdi.