Omron, 10 Eylül’de Ankara’da gerçekleştireceği i-Automation Semineri’nde geleceğin akıllı, entegre ve interaktif otomasyon sistemlerini sunan yeniliklerini anlatacak.

Firma seminer kapsamında, fabrika ve makina otomasyonunda akıllı ve esnek üretim çözümlerini müşterilerine ve bütün paydaşlarıyla paylaşacak.

Hilton Garden Inn Ankara Hotel’de düzenlenecek seminerde, entegre robotik otomasyon, yapay zeka (AI), toplam ekipman etkinliği (OEE), nesnelerin interneti (IoT), kalite kontrol ve izlenebilirlik, görsel denetim sistemleri ve emniyet çözümleri konuları işlenecek. 

GÜN BOYU DEVAM EDECEK

Dinamik pazar koşullarında sanayicilerin rekabetçi Anahtar rolün inovasyon olduğuna inanan firmadan seminerle ilgili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “Uzmanlık alanımız olan otomasyon süreçlerinde en son yenilikleri getirmek için sunduğumuz i-Automation! konseptimiz ile geliştirdiğimiz yenilikçi çözümler sayesinde üreticilerin daha yüksek verimlilik, esneklik, emniyet, kalite, bağlanabilirlik ve güvenlik seviyelerine ulaşmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Ve şimdi sizi, geleceğin akıllı, entegre ve interaktif otomasyon sistemlerini sunan yeniliklerimizi anlatmak için Ankara'da düzenleyeceğimiz seminerimize davet ediyoruz.” 

Workshop gerçekleştirilecek ve uygulama örnekleri üzerinden anlatım yapılacağı seminer, saat 9.30 başlayıp 16’da sona erecek.