ABM Greiffenberger Türkiye Ülke Müdürü Cenkay Angıç, şirketin en güçlü yanlarını endüstriyel yeterlilik ve danışma hizmetleri olarak nitelendiriyor. Hedeflerini her zaman müşteri isteklerini anlamak şeklinde değerlendiren ABM Greiffenberger Türkiye Ülke Müdürü Cenkay Angıç, sürekli artan başarıları ile dünya genelinde kaldırma teknolojisi ve depo lojistiği, malzeme istifleme ve e-mobil uygulamaları, biyokütle ısıtma sistemleri ve diğer pek çok alanda faaliyet gösterdiklerinin altını çizdi. Angıç, çözümlerini anlatıyor.

ENERJİ-VERİMLİ SENKRON MOTORLAR

Depo lojistiği alanının gelişimiyle birlikte ABM Greiffenberger enerji-verimli Senkron Motorlarını piyasaya sunmaktadır.Daimi mıknatıslı motorlarımız IE4 Kompakt formatta olup yüksek güç yoğunluğu ve özellikle kısmi yüklerdeki yüksek verimliliği ile öne plana çıkmaktadır.Nominal yükte çalışan az sayıda motor olsa bile, konu enerji tasarrufu olunca Senkron Motorlar son derece ilgi çekici bir alternatif haline gelmektedir. Senkron Motorlar, enkodersiz besleme anlamına gelen sensörsüz kontrol özelliğine sahiptir.Ayrıca motor hız sensörü maliyeti de ortadan kalkmış olacaktır.ABM tarafından kullanılan sensörsüz kontrol ,motorun durma pozisyonundan itibaren yüksek kalkış torku ve çok geniş ayar aralığı sağlamaktadır.

BAKIM GEREKTİRMEYEN AÇISAL REDÜKTÖRLERİN KOLAY MONTAJI

ABM’in KG Serisi açısal redüktörleri 2 kademeli olup 700 Nm’ye kadar tork üretebilmektedir. Bakım gerektirmezler, kolay takılabilir olup açısal olduklarından dolayı geniş bir alana ihtiyaç duymazlar. Erkek ve dişi mil çıkışlı versiyonları mevcuttur.Asenkron ve Senkron motorlar ile kombine edilebilirler.KG Serileri alüminyum dökümden (Al 230) yapılmakta olup düzgün,kir tutmayan yüzeyi ve yüksek korozyon dayanlılıklığı ile öne çıkmaktadır.

YÜKSEK VERİMLİ ŞAFT MONTAJLI HELİSEL DİŞLİ REDÜKTÖRLÜ MOTORLAR

ABM Greiffenberger’in şaft montajlı helisel dişli redüktörlü motorları 2 veya 3 kademeli olup 2.300 Nm’ye kadar tork üretebilmektedir.Geniş eksen mesafeleri sayesinde FG Serileri çok çeşitli montaj opsiyonu sunmaktadır.Motor kasası ile redüktör çıkış ekseni arasında geniş mesafe , 4 noktalı montaj imkanı,her iki taraftaki B5 veya B14 flanş,tork destekli montaj versiyonu ile kullanıcıya yüksek esneklik ve kurulum imkanı sunmaktadır.Yüksek kalitedeki dişliler enerji verimliliğini ve düşük seste çalışmayi garanti etmektedir.

MONTAJ DOSTU HELİSEL DİŞLİLİ REDÜKTÖRLÜ MOTORLAR

ABM Greiffenberger’in helisel dişlili redüktörlü motorları 2 veya 3 kademeli olup 2.060 Nm’ye kadar tork üretebilmektedir. G Serisi yüksek sağlamlık ve uzun çalışma ömrü demektir.
ABM Greiffenberger’in tüm redüktör tipleri gibi G Serisi de alüminyum dökümden(Al 230) üretilmekte olup ABM’in kendi dökümhanesinde imal edilmektedir. Düşük ağırlık sayesinde ürünün kurulumu ve montajı kolaydır.Ayrıca yüksek korozyon dayanılıklığı sayesinde kullanıcı ürüne ilave bir boya yapmadan maliyet avantajı sağlar.