Geleceğin fabrikası konseptini yansıtan OMRON’un Emniyet Sanal Deneyimi, ziyaretçilerin belirli emniyet uygulama alanlarını derinlemesine incelemesini sağlıyor. Ayrıca emniyet kılavuzları sunuyor ve acil durdurmalar, lazer tarayıcılar, kapı anahtarları, emniyet ışık bariyerleri ve kavrama anahtarları gibi çeşitli emniyet çözümleri hakkında ayrıntılı bilgiler veriyor. Aynı zamanda 3D animasyonlar, videolar ve sunumların desteğiyle birlikte sanal deneyim, sağlık, emniyet ve mühendislik alanlarındaki yöneticilerin uygulamaları için çeşitli seçenekleri keşfetmesine ve bunların gerçek hayatta nasıl uygulanabileceğini görmesine olanak tanıyor.

OMRON Europe EMEA Emniyet Ürün Pazarlama Müdürü Josep Plassa şöyle dedi: "Üretim yapan herkes için emniyet konseptlerini erişilebilir hale getirme fikrinden ilham aldık. Bu sanal deneyim, geleneksel uygulamalardan otomatikleştirilmiş uygulamalara geçiş yapan üreticiler için mükemmel bir kılavuzdur. Emniyet uzmanı olmayan kişilerin, emniyet çözümlerinin esnek üretimde, insanların ve makinelerin sürekli olarak etkileşim kurduğu bir fabrikada nasıl uygulanabileceğini gerçekçi ve basit bir şekilde keşfetmesini sağlıyor."

ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

EMNİYET HARİKALARI LABORATUARUNA GİRİLEBİLİYOR

Emniyet kılavuzları ve uygulamalarının yanı sıra ziyaretçiler, çeşitli emniyetli otomasyon konularındaki kısa nasıl yapılır videolarını görüntüleyebilecekleri bir Emniyet Harikaları Laboratuvarına da girebiliyorlar. Bu bilgi reklamları sayesinde doğru basmalı düğmeyi nasıl seçeceklerini veya acil durdurma sinyallerini makinelerle nasıl bağlayacaklarını öğrenebiliyorlar.

"Emniyet uzmanları sanal deneyimden de yararlanabilir ve OMRON'un emniyet hizmetleriyle birlikte en yeni emniyet çözümlerinin verimliliği nasıl artırabileceğini keşfedebilirler" diyen Plassa, “Emniyet Sanal Deneyimi, OMRON'un çözümlerinin üreticilerin mümkün olan en yüksek emniyet düzeylerini sürdürmelerine nasıl yardımcı olabileceğini ve aynı zamanda tekrar başlatma gecikmelerini ve daha fazla sürdürülebilirlik için atıkları nasıl azaltabileceğini gösteriyor” diye konuştu.