Hesaplama yazılımı Neugart Calculation Programı (NCP) güncelleyen Neugart, NCP 4.2 ile programın kullanımını daha da basitleştirdi ve kullanım kolaylığını daha da iyileştirdi.

NCP 4.2, tasarımcıların güç aktarma organındaki karmaşık yük eğrilerini hesaplayabiliyor ve bu temelde en doğru, uygulamaya özgü motor-redüktör kombinasyonunu belirleyebiliyor.

Güncelleme ile kullanıcılar, aynı zamanda sürücüsüz taşıma araçlarındaki (FTF / AGV) AGV araçları için uyarlanmış NGV redüktör serileri için de seçim yapabilme imkanı bulabilecek.

Mevcut veya daha eski NCP sürümlerinde oluşturulmuş projeler artık yeni tasarlanmış, yeni eksen sistemleri ile yüklenebiliyor ve bunlarla karşılaştırılabiliyor.

REDÜKTÖR DOKÜMANTASYONU OPTİMİZE EDİLDİ

Neugart Türkiye Satış Müdürü Mustafa Sümer, yeni fonksiyonlara ek olarak, Neugart versiyon 4.2 ile programın kullanımını daha da basitleştirdiğini ve kullanım kolaylığını daha da iyileştirdiğini belirterek “Okunan motor verilerini içe aktarırken artık dönüştürmeye gerek kalmamıştır. Yaygın CAD programlarının kullanıcıları artık ayırıcı olarak virgülün yanı sıra bilindik nokta işaretini de kullanabilirler. Ayrıca, giriş alanlarında hesaplamalar yapılabilir. Redüktör dokümantasyonu da, kullanıcının seçilen redüktörün gerçekten uygun olup olmadığını yük grafiklerinden daha hızlı görebilmesi için optimize edilmiştir.” dedi.