Pur Teknik Poliüretan Otomotiv, Düzce'de yatırım yaptığı yeni üretim tesisine taşınarak faaliyetlerine başladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Nisan 2020'de başladığı yeni fabrika yatırımında pandemiye rağmen tesis binasının yapımına hızla devam eden şirket, geçtiğimiz günlerde Düzce'de konumlanan 8 bin metrekarelik kapalı alana kurulu fabrikasına taşındı ve faaliyetlerine başladı.

Müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla yatırımlarına devam edecek şirketten yeni üretim tesislerine taşınmaya lişkin yapılan paylaşımda, "Nisan 2020'de başladığımız yeni fabrika binamızın yatırımını tamamlayarak faaliyetlerimize yeni binamızda başlamış bulunmaktayız. Düzce'ye kazandırmış olduğumuz bu eserden dolayı mutluyuz. Müşterilerimiz başta olmak üzere hepimize hayırlı olmasını dileriz." ifadeleri kullanıldı.

OTOMOTİV VE TRAKTÖR SANAYİNE HİZMET VERİYOR

Otomotiv sektöründeki büyüme ve artışa bağlı olarak, güncel makina parkurunda tam kapasiteyle poliüretan parça üretimi gerçekleştiren Pur Teknik, 2015 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile çıktığı sektör yolculuğunu sürdürüyor.

BMC, Erkunt, Isuzu, Karsan, Otokar gibi otomotiv ve traktör sanayinin önde gelen firmalarına hizmet sunan şirket, başta torpido ve ayırma duvarı olmak üzere, cam direği kapamaları, kolçaklar, direksiyon simitleri, oturma minderleri, tutunma kolları, far ve bakım kapakları ile gösterge panelleri üretimi yapıyor.