CEM KARATAY - Otomotiv yan sanayinde faaliyet gösteren Dönmez Debriyaj, İzmir Kemalpaşa’da Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde konumlanan yeni fabrikasında üretim hattını devreye aldığını duyurdu.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Dönmez Debriyaj Genel Müdürü Cumali Ertaş, 5 ay gibi kısa bir sürede fabrikalarının tüm kalan işlerini ve yasal mevzuatlarını tamamlayıp bu sürede üretime sadece 1 ay ara vererek yaklaşık 200 makina ve ekipmanı devreye aldıklarını belirtti.

Sıfır iş kazasıyla taşınması işlemini gerçekleştirerek daha verimli, daha gelişmiş bir yerleşim düzeninde tam kapasiteyle devreye aldıkları kaydeden Ertaş, Covid-19 sürecinde üretimlerinde hiçbir kesinti yaşamadan, çalışan sağlığını da koruyarak piyasadaki güçlerini ve satış hacimlerini artırdıklarının altını çizdi.

Eskisinden daha güçlü, yenilenmiş ve enerji dolu olarak üretimlerine yeni fabrikalarında başladıklarını ifade eden Ertaş, sözlerini şöyle tamamladı: 

“Geleceğe daha gelişmiş bir vizyondan, yeni fabrikamızdan bakarken yönetim kurulumuzun desteği ile bu denli güzel bir işi hızla ve önce kalite diyerek başarabildiğimizin altını ise önemle çizmek isterim.
Bu güzel haberi sizlere verirken pandemi sonrası için kurguladığımız büyük fabrika açılışımızı da kısa bir süre sonra buradan sizlerle paylaşıyor olmayı umuyorum. Dönmez Debriyaj'a duyduğunuz güven için teşekkürler!”