Türkiye pazarına 2022’nin bahar aylarında sunulması planlanan araç, Avrupa’nın en güçlü elektrikli motoruna sahip olmasının yanı sıra 67 kWh kullanabilir batarya kapasitesine ve WLTP ile 350 km'ye varan menzile sahip.

DAHA FAZLA MESAFE KAYDEDİYOR, YÜZDE 40 TASARRUF SAĞLIYOR

Böylece ortalama filo kullanıcılarının günlük bazda kaydettikleri mesafeden 3 kat daha fazla mesafe kaydederek önemli bir avantaj sağlıyor.

Düşük bakım giderleriyle servis maliyetlerinde de dizel modellere kıyasla yaklaşık yüzde 40’lık daha fazla tasarrufa imkan veriyor.

8 SAATTE ŞARJ EDİLEBİLİYOR

Hızlı şarj özelliğine sahip olan yeni model, yaklaşık 8,2 saatte yüzde 100 şarj edilebiliyor ve 115 kW DC hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 34 dakikada yüzde 15’ten yüzde 80’e kadar şarj gerçekleştirebiliyor.

Markanın Avrupa'da hafif ticari araçlara yönelik ilk defa sunduğu “Pro Power Onboard” özelliğiyle 2.3 kw'a kadar bir mobil jeneratöre dönüşen model, söz konusu özelliğiyle de sürüş sırasında dahi araç-gereçlerin kullanılmasına ve şarj edilmesine olanak tanıyor.

E-Transit, van modelleri için 1.616 kg ve kamyonet modelleri için 1.967 kg'a varan yük kapasitesi sunarken, maksimum 198 kW (269PS) ve 430 Nm tork güç sunan elektrikli motoru ile dikkat çekiyor.