FLUKE 805 ŞU ÖLÇÜMLERİ YAPAR:
Genel Titreşim:
 805, 10 ile 1000 hz arasında genel titreşim ölçümü yapıp genel titreşim ve yatak durumu için dört seviyeli önem değerlendirmesi sağlar.
Yatak Durumu (CF+ veya Crest Faktörü Plus): 805 titreşim ölçer makaralı yatakların 4000 hz ile 20.000 hz titreşim sinyali değerlerinde tepe noktalarını tespit eder ve yatağın kötüye gidip gitmediğini belirlemek amacıyla şiddeti yorumlamak için özel bir algoritma kullanır. 
Yüzey Sıcaklığı: Kızılötesi bir sensör otomatik olarak yüzey sıcaklığını ölçer ve bu ölçümü, makinanın sağlığını daha kapsamlı bir şekilde anlamak için titreşim değeri ile birlikte görüntüler.

805 elde taşınabilir titreşim ölçer, cihazın açısı veya yüzey teması nedeniyle oluşan ölçüm varyasyonlarını en aza indiren eşsiz bir sensör ucu tasarımına sahiptir. Bu, operatör hatasını azaltarak hızlı titreşim ölçümünün hassaslığını ve tekrarlanabilirliğini artırır. Ayrıca bu ölçer, benzer titreşim kalemlerine kıyasla daha fazla bilgi sağlayarak hem titreşim hem de yatak durumu değerleri için önem derecesi sağlar. Trend oluşturma raporları oluşturmak için kayıtlı veriler kolayca Excel'e yüklenebilir.