Tezmaksan, makina imalat sektörünün her kesimi ve ilgili kurumlarını buluşturacak ve 16 Haziran 2022 tarihinde ikinci kez düzenlenecek MAKFED Makine Zirvesi’ne katılıyor. Vizyon 2030 projeksiyonuyla daha sürdürülebilir üretimi iş süreçlerine entegre eden firma, Zirvenin sponsorları arasında yer alıyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR HAMLELERLE TEKNOLOJİDE GELECEĞE YATIRIM

Gelecek vizyonunu inovasyon üzerine kuran Tezmaksan, projeksiyonu doğrultusunda yeni teknolojilere yatırım yapıyor ve bunları yaparken de yeşil dönüşüme uygun bir şekilde hareket ediyor. Sürdürülebilir üretimi destekleyen çözümlerle takım tezgahları sektörüne inovatif ürünler sunan firmanın CNC Makine Analiz Platformu Kapasitematik, imalatçıların gerçek zamanlı veriler ile performansını takip etmesini ve makinalarının ömrünü uzatmasına imkan veriyor.

Robotlu otomasyon sistemi olan ve Yerli Üretim belgesine sahip Cubebox, makina beslemesinde operatör ihtiyacını asgari seviyeye indirirken, duruş olmadan çalışabilir bir sisteme olanak tanıyor.

MAKİNE SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE ÜRETİM SÜREÇLERİ MAKİNE SEKTÖRÜNDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE ÜRETİM SÜREÇLERİ

MAKİNA İMALAT SEKTÖRÜNÜN ÖNCELİKLERİ VE GELECEĞİ ELE ALINACAK

B2B CNC dijital platformu olan parkurda.com ise, her firmanın ayrı ayrı çalışarak pazarlama ve satış operasyonlarında yarattıkları karbon ayak izini minimize ediyor.

Tezmaksan, "Yeşil Makineler Yeşil Dünya" temasıyla 16 Haziran'da İstanbul Fairmont Quasar Hotel'de gerçekleşecek, makina imalat sektörünün önceliklerinin ve geleceğinin ele alınacağı Makine Zirvesi'ndeki sponsorluğuyla sürdürülebilirliğe olan bakış açısını pekiştiriyor. Firma, mevcut stratejelerini de bu doğrultuda kurguluyor.