Petlas, 29 Mart–2 Nisan 2022 tarihleri arasında 27’nci kez kapılarını açan İzmir Mermer Fuarı’nda, Türkiye’nin yüzde yüz yerli, yeni nesil Radyal Tam Çelik İş Makinası lastiklerini ilk kez görücüye çıkardı.

MERMER VE MADENCİLİK SEKTÖRÜNDE KULLANILIYOR

İş makinaları ve yol dışı lastik segmentlerinde geniş ürün yelpazesi sunan firmanın yüksek kaliteli ve uzun kullanım ömürlü iş makinası lastikleri, sektör temsilcilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Bilhassa mermer ve madenclik sektöründe sıklıkla kullanılan yüksek taşıma kapasiteli kaya kamyonları ve lastikli yükleyiciler için firma tarafından geliştirilen PtxHD41, PtxTD41 ve PtxRD31 model lastikler büyük ilgi gördü. 

Lastikler, yüzde 100 yerli mühendislik ve Ar-Ge çalışmaları ile Türkiye’de geliştirilip üretilen ilk Radyal Tam Çelik İş Makinası lastikleri olma özelliğiyle dikkat çekti.

DEFORMASYONA KARŞI DİRENÇLİ, MALİYET AVANTAJI SUNUYOR

Petlas’ın çelik karkas yapısıyla dayanıklılık ve sağlamlık sunan iş makinası lastikleri, tekrar kaplanabilirlik özelliğiyle de öne çıkıyor. Fuara özel olarak, AKO Lastik Kaplama fabrikasında Orbit Kaplama teknolojisiyle kaplanarak sergilenen Petlas tam çelik lastik karkası, tam çelik iş makinası lastiklerinde maliyet avantajı sağlıyor.

Ayrıca sağladığı ikinci ömürde de yüksek performans ve deformasyona karşı direnç gösteriyor.

YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK