Gerçekleştirdiği yenilikçi projelerle güçlü referanslara sahip olan BM Makina Grup, farklı markaları, geniş ürün gamı ve tamamlayıcı ürün ve hizmetleriyle otomobil sektörü için önemli çalışmalar yapıyor.

OTOMOBİL FABRİKALARINDA TERCİH EDİLİYOR

LIFTKET ve BKB Profil Sistemleri ile otomobil fabrikalarının vinç sistemlerinin kurulumunu gerçekleştirerek tam olarak onlara özel çözümlerle hizmet veriyor. Türkiye’de üretilerek direkt olarak teslim edilen ürünler projeye göre özelleştirilebiliyor. Hayata geçirilen projelerin çoğunluğu müşterilerin ihtiyacına yönelik hazırlanan özel tasarımlardan oluşuyor. Proje ekibinin projenin çizimini gerçekleştirmesinin ardından müşteri onayı ile üretim yapılıyor.

ENERJİ İLETİM SİSTEMİNDE; VAHLE

Otomotiv ve beyaz eşya sektöründe çok tercih edilen temassız enerji sistemlerine de talep giderek atmakta. BM Makina Grup, otomotiv fabrikalarının olmazsa olmazı enerji iletim sistemleriyle ilgili olarak Vahle markasıyla çözüm sunuyor.  Bu sistemin öncelikli avantajı; montaj kolaylığı ve bakım gerektirmemesi. Sistemde bir temas ya da sürtünme olmadığı için hiç bakım ihtiyacı olmuyor. Bu sayede birkaç yıl içerisinde kendisini amorti edebiliyor.

http://www.bmmakina.com.tr