Norm Holding, "İhracatın Yıldızlarıödül töreninde bağlı şirketleri aracılığıyla 3 büyük ödüle layık görüldü. 

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ve Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (EDDMİB) tarafından organize edilen törende firma adına ödülü, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal ve Ticari Grup Başkanı Caner Melek aldı.

ONURSAL BAŞKAN NEDİM UYSAL'A VEFA ÖDÜLÜ

Törende Holding'in çatısı altında faaliyet gösteren firmalardan Norm Fasteners Cıvata "Diğer Demir Çelik Ürünleri İhracatı Şampiyonu" ve "Altın" ödülün sahibi olurken, Standart Cıvata da "Bronz" kategoride ödül almaya hak kazandı.

Söz konusu ödüllerin yanı sıra Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal’a da, ihracatın duayen ismi olarak "Vefa Ödülü" verildi. 

NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE

"İHRACATTA YÜZDE 50 BÜYÜME HEDEFLİYORUZ"

Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, 1973 yılında temelleri atılan Holding'in günümüzde 8 sektörde 3 bini aşkın çalışanı ile faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade ederek yüzlerini ihracata çevirdiklerini ve bu doğrultuda kapasite artışlarını hızlandırdıklarını belirtti.

Emtia fiyatlarının çok yükselmesi ve ihracatlarının artmasıyla ciroda avro bazında yüzde 35-40 bandında bir büyüme öngördüklerini aktaran Uysal, dış satımda büyüme hedeflerinin yaklaşık yüzde 50 olduğunu kaydetti.

DÖRT ÜLKEDE FAALİYETLERİNİ ARTIRMAYI PLANLIYOR

Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uysal, 2019 yılında ABD'de kurdukları lojistik ve pazarlama firmalarıyla birlikte en hızlı büyüyecekleri pazarlardan birinin Amerika pazarı olacağını ayrıca Almanya, Polonya ve Romanya'da da hızlı bir büyüme beklediklerini söyledi.

Uysal, "Gelecek dönemde yurt dışında bilhassa Almanya, Amerika, Fransa ve Polonya'daki faaliyetlerimizi artırmayı planlıyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.