Albayraklar Şirketler Grubu tarafından, milli imkânlarla üretilen Wattozz, ABD’nin dünyada milyonlarca satılan ünlü Taser silahına rakip olarak geliştirildi. Kablolarından dolayı 50 cm.lik sapmalara ve yaralanmalara yol açan Taser’in aksine Wattozz, kablosuz ve nişangaha sahip. Taser’in neden olduğu ciddi yaralanmaları engellemek için radyo dalgalarıyla, gücü ayarlanabilen silah, daha ekonomik rakamıyla da ciddi bir rakip gibi görünüyor.
Malezyalı Dian Synergy şirketinin 5 milyon dolarlık satış sözleşmesi imzaladığı Wattozz’a 100’ün üzerinde ülkenin distribütörlük için başvurduğu belirtiliyor.

Albayraklar Şirketler Grubu, Wattozz’un ilk kablosuz elektro şok silahı olduğunu belirterek, birçok ülkeden sipariş aldıklarını ifade etti.

Albayraklar Başkanı Adnan Albayrak, hedeflerinin Wattozz 250 milyon dolar ihracat geliri olarak ifade ederken, yüzden fazla devletten gelen, firmanın distribütörlük müracaatını değerlendirdiklerini söyledi.
Malezyalı Dian Synergy şirketi yetkilisi Bahtiyar ibin İbrahim de, Türk malı kalitesine güvendiklerini kaydederken, “Wattozz gerektiğinde hayat kurtaran, kablosuz hedeflemesiyle hataya yer bırakmayan bir ürün” dedi.
Malezya giren ilk Türk elektroşok silahının tanıtımı, 24 Ocak'da Kuala Lumpur'da yapılacak.