Zorlu Covid-19 pandemi koşullarında yatırımlarını sürdüren ve üretimini yüzde 70 artıran Yağcılar Grup, Beymaş Metal İşleme firmasını Grup bünyesine kattığını duyurdu.

"GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARAK BÜYÜYORUZ"

Yağcılar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yağcı, Türk sanayisinde 1994 yılında damper treyler ile başladıkları yolcuklarına, bugün Star Yağcılar Treyler, Yağcılar Metal Endüstri, Y.D.Ç. Metal İşleme ve İlbeyi Gayrimenkul'ün ardından Beymaş Metal'in de dahil edilmesiyle birlikte Grup bünyelerindeki 5 şirket ile devam ettiklerini dile getirdi.

Kurumsallaşarak büyümeyi ve zorlu pandemi şartlarına rağmen yatırım yapmayı sürdürdüklerini kaydeden Yağcı, "2021 yılında yatırımlarımıza devam edeceğiz. 2021 yılının ilk yatırımı Gebze'de konumlanan Beymaş Metal İşleme Merkezi'ni bünyesine alan Yağcılar Grup, gücüne güç katarak büyümeye devam etmektedir." dedi. 

"HER KRİZ BİR FIRSATTIR"

"Her kriz bir fırsattır" diyerek, Türkiye ekonomisine fayda sağlamak amacıyla üretimlerini yüzde 70 artırdıklarına dikkat çeken Yağcı, 2020 yılında kaynak robotları ve makinaları, CNC lazer kesme makinası gibi yatırımlar yapan Star Yağcılar Treyler firmalarının, ayrıca üretim kapasitesini arttırmak amacıyla Bağyurdu OSB'de yeni fabrika yatırımı gerçekleştirdiğini hatırlattı.

OTOMOTİV, BEYAZ EŞYA, MOBİLYA SEKTÖRLERİNE HİZMET VERİYOR

Faaliyetlerine 2013 yılında başlayan ve metallerin işlenmesi konusunda "en iyi" olmayı hedefleyen Beymaş, otomotiv ve yan sanayiden beyaz eşyaya, mobilyadan çelik eşyaya birçok sektörden şirketlerle çalışıyor.

Firma, müşterilerinin talebi doğrultusunda hassas kesim, paketleme ve giyotin kesim işlemleri yapıyor.