Fuar organizasyonlarıyla sektörlerin gelişiminin yanı sıra Türkiye ve dünya ekonomisine katma değer sağlayan Medyafors Fuarcılık, uzun vadeli ve sürdürülebilir projeler hayata geçiriyor.

Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Bayim Olur musun Dergisi, Bayim Olur musun Gazetesi ve bayimolurmusun.com.tr bayilik portalları ile hizmet veren firma, “Bayim Olur Musun” Fuarını 8-11 Ekim’de gerçekleştirecek.

“İş Büyüten Fuar” mottosuyla bölgenin en büyük franchising ve markalı bayilik fuarı, bir yandan gıdadan ev dekorasyonuna, gayrimenkulden güzellik merkezlerine geniş sektör yelpazesinden katılımcıların yer aldığı büyük bir network alanı yaratıyor, diğer yandan da şirketlere şubeleşerek büyüme fırsatı sunuyor. 

5 FUARI TEK PLATFORMDA SUNACAK

Firma, “Online Franchise Expo Fuarı”nı ise, 15-30 Ekim’de düzenlemeye hazırlanıyor.

Yeni iş birliklerinin gerçekleşmesine ev sahipliği yapması beklenen fuar, markalara ABD’nin kapılarını açacak 5 fuarı tek bir platformda bir araya getirecek.

Anında otomatik olası satış, geliştirilmiş fuar alanı ve stand formatları, genişletilmiş arama seçenekleri, zamanlanabilir toplantı entegrasyonu ve mobil uyumlu kullanıcı deneyimi gibi yeni özellikleri ile potansiyel müşteriye ulaştırma imkanı sunuyor.

İhtiyaçlara yanıt vermenin yanı sıra beklentilerin üzerinde hizmet sunma politikasıyla hareket eden marka, Endüstri Radyo’da başladığı reklam kampanyasına tüm hızıyla devam ediyor.