Lenze Mühendislik, yeni bir makina geliştirmek veya mevcut makinayı optimize etmek  isteyenler için yüksek motivasyon ve kararlı bir yaklaşım ile mümkün olan en iyi çözümü oluşturuyor.
Firma, Motion Tabanlı Otomasyon'da global bir uzman olarak, müşterilerine sürücü çözümlerini, ürünleri, mühendislik hizmetleri, eksiksiz otomasyon sistemlerini ve araçlarını tek bir kaynaktan sunuyor.

Makinanın tüm gelişim prosesi boyunca, ilk fikrin ortaya çıkışından satış sonrasına ve kontrol sisteminden sürücü miline kadar müşterilerinin yanında olan Lenze, pazardaki birkaç sağlayıcıdan biri olarak öne çıkıyor.

Kontrolör, inverter, redüktör, makina parçaları, yazılım çözümleri, motor ve makinaya dair ne varsa bütün çözüm önerilerini sunan firma bu özelliği ile sektörde adından söz ettiriyor.
Sürekli yenilenen teknoloji ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri beklentilerini karşılayan Lenze Mühendislik, mekanik ve elektronik satış, otomasyon, projelendirme, teknik destek ve tamir departmanlarındaki deneyimli mühendis kadrosu ile hizmet veriyor.