60 yılı aşkın uzmanlığı ve deneyimiyle sektörün önde gelen firmalarından olan Emektar Makina, müşterilerine sunduğu hizmetlerle tam anlamıyla bir çözüm ortağı oluyor. Yıllar boyunca oluşturduğu network ile kendisine farklı sektörlerden gelen talepleri bu alanda hizmet sunan müşterilerine ileten Emektar Makina, müşterilerinin her noktada yanında yer alıyor.
Sunduğu kampanyalar ile 18 aya kadar vadeli, faizsiz makina satışı gerçekleştiren Emektar Makina, aynı zamanda mevcut kullandığı makinalarını değiştirmek isteyen firmalar için ikinci el makinalarını alarak, yerine yenisini kampanya kolaylığı ile veriyor.

SATIŞ, SERVİS VE UYGULAMA

CNC takım tezgahları, universal makinalar ve saç işleme makinalarında satış, servis ve uygulama desteği sunuyor. Geniş makina parkuru içerisinde müşterilerine en uygun makinayı seçmesine olanak sağladıktan sonra üretim çözümleri, imalat teknolojileri ve finansman gibi konularda da danışmanlık yapıyor. Satış sonrası hizmetleri kendi bünyesinde veren Emektar Makina uzun vadeli satışlarıyla makina yatırımı yapmak isteyen firmalara kolaylık sağlıyor.

https://www.emektarmakina.com.tr/